[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Revolut modifica preturile planurilor platite la Premium si Metal, pentru prima oara in ultimii 5 ani, care acum vor include si abonamente de la parteneri

17 noiembrie 2023

Revolut actualizează planurile sale cu plată pentru clienții din Spațiul Economic European (SEE), inclusiv România. Planurile Premium și Metal vor include de acum și acces la abonamente pentru aplicații și servicii digitale de top, din domeniul lifestyle și nu numai, de care clienții se pot bucura fără costuri suplimentare. „Deja disponibile pentru clienții Ultra, abonamentul de top al Revolut, parteneriatele vor aduce o valoare suplimentară pentru clienți de până la 8.550 RON/an[1], în funcție de tipul planului.” potrivit comunicatului.

„Abonamentele incluse răspund diferitelor nevoi personale și profesionale ale clienților – actualitate și știri (Financial Times), fitness (Freeletics), stare de bine și sănătate mintală (Headspace, Sleep Cycle), productivitate și conectivitate (NordVPN, Picsart), chiar și dating (Tinder). Aceste noi beneficii sunt disponibile în aplicație și pot fi activate cu ușurință de către clienții Premium și Metal din Profil > Planul tău > Parteneri.” precizeaza compania.

Portofoliul Revolut include cinci planuri – un plan gratuit (Standard), cu caracteristici și servicii pentru un cont bancar principal, și patru planuri plătite (Plus, Premium, Metal și Ultra[5]) cu mai multe beneficii incluse pentru multiple nevoi financiare și zilnice. Plus costă 19,99 lei/lună (200 lei/ an), Premium – 35,99 lei/lună (360 lei/ an), Metal – 64,99 (590 lei/ an), Ultra – 220 lei/lună (2.640 lei /an).

Din 16 noiembrie, clienții Revolut Plus, Premium și Metal din România vor primi prin email notificări privind schimbările survenite. Clienții actuali care au optat pentru un plan cu plată lunară pot să beneficieze de prețul actual pentru un an dacă aleg varianta cu plată anuală până la data menționată în informarea de la Revolut. De asemenea, ei pot să treacă la un plan inferior, fără niciun cost suplimentar, până la data menționată în emailul de informare.

Tara Massoudi – Director General Produse Premium Revolut, a comentat: „Lansăm o ofertă unică, greu de egalat în Europa, care va reuni un pachet atent selectat de servicii digitale pe bază de abonament, incluse în planurile plătite. Clienții vor avea acces la un cont bancar care le aduce și acces la cel mult 7 abonamente, pentru moment, făcând produsul nostru și mai adaptat, și mai valoros pentru aceștia. Tot ca parte a strategiei de îmbunătățire a planurilor noastre plătite, beneficii suplimentare interesante vor veni și pentru clienții Ultra în curând.

Conform datelor interne Revolut, clienții din România/Bulgaria cheltuiesc 101 RON pe lună pentru bunuri digitale (aplicații). În ultimul trimestru complet, numărul tranzacțiilor efectuate de clienții Revolut pentru a plăti această categorie de mărfuri a crescut cu 51% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Clienții Revolut Premium și Metal pot beneficia deja de cele mai bune produse bancare din clasă, inclusiv de o gamă largă de avantaje, cum ar fi:

Asigurare globală de călătorie[2]

Protecție pentru achiziția, rambursarea sau anularea biletului[3]

Carduri exclusiviste și personalizate

Schimb valutar pentru sume nelimitate de bani, de luni până vineri, fără comisioane suplimentare

Reduceri[4] pentru transferurile internaționale de bani

Limite mai mari pentru retragerile de la bancomate fără taxe

Revolut <18 conturi pentru copii: 2 (Premium) sau 5 (Metal)

Taxe avantajoase pentru investiții în mărfuri, tranzacționare sau criptomonede (se aplică termeni și condiții)

Lunar, 5 și, respectiv, 10 tranzacții de trading necomisionate

Acces la prețuri reduse la lounge-urile din aeroporturi

Revolut va permite, de asemenea, clienților săi Plus să profite la maximum de banii lor datorită unei limite de schimb valutar crescut la 15.000 lei, de la 5.000 lei. Noua limită se va aplica pentru o perioadă de 30 de zile.


[1] Clienții Premium vor avea beneficii cumulate evaluate la aproximativ 2.900 de lei pe ani. Clienții Metal vor avea beneficii cumulate evaluate la aproximativ 8.550 lei pe an.

[2] Se aplică termeni și condiții (inclusiv de excludere).

[3] Se aplică termeni și condiții (inclusiv de excludere).

[4] 20% pentru Premium și 40% pentru Metal.

[5] Se aplică termeni și condiții.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?