Revolut lanseaza functionalitatea Rewards si pentru utilizatorii Standard din Romania – reduceri personalizate si cashback direct in aplicatie

19 noiembrie 2020

Revolut a lansat funcționalitatea Rewards pentru toți utilizatorii din România, „pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achiziționa cadouri celor dragi la prețuri preferențiale în sezonul de cumpărături,” potrivit comunicatului.

„Cu Rewards, utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri. Ofertele disponibile de la branduri precum Decathlon, Elefant, Farmec și multe altele sunt disponibile instantaneu tuturor utilizatorilor Revolut,” precizeaza compania.


Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de recompense („rewards’), reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata online utilizând Revolut. Utilizatorii trebuie doar să acceseze site-ul comerciantului prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită, atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?