Revolut lanseaza functionalitatea Co-Parinte pentru conturile Junior

25 noiembrie 2020

Conturile Revolut Junior vor putea fi administrate de o altă persoană, alături de părinte, începând de astăzi. „Astfel, părintele sau tutorele legal care a creat inițial contul Revolut Junior poate adăuga o altă persoană care poate supraveghea contul Revolut Junior al copilului / copiilor,” potrivit comunicatului.

Utilizatorii de conturi Premium și Metal vor beneficia de noua funcționalitate ”Co-Părinte” gratuit. Părintele care a creat contul Junior are posibilitatea de a invita un Co-părinte, care poate deține orice tip de abonament Revolut, inclusiv cel Standard. Co-părintele poate să fie orice membru al familiei, tutore sau persoana responsabilă cu îngrijirea copilului din punct de vedere financiar.

Ambii administratori ai contului Junior pot folosi funcționalitățile “Sarcini”, pentru ca cei mici să înțeleagă valoarea banilor, “Obiective” pentru a îi învăța să economisească și “Alocație săptămânală” pentru a învăța să își gestioneze banii săptămânal. De asemenea, ambii administratori ai contului vor avea vizibilitate completă asupra contului Revolut Junior al copilului.

Pentru a desemna un Co-părinte, este nevoie ca administratorul principal al contului să acceseze secțiunea Junior a contului său Revolut și să trimită link-ul pentru a invita un Co-părinte, aflat în josul paginii.

Felix Jamestin, Head of Premium Product la Revolut, a spus: “Am adăugat noua funcționalitate de “Co-Părinte” la conturile Revolut Junior pentru ca părinții, tutorii sau cei care sunt responsabili de creșterea lor să aibă posibilitatea de a îi învăța, împreună, educație financiară pentru viață. Am vrut să ne asigurăm că toată lumea poate folosi această funcționalitate indiferent de tipul familiei din care face parte – fie că este vorba despre părinți, bunici sau membri mai îndepărtați ai familiei, aceștia vor putea să folosească Revolut Junior pentru a-i oferi copilului educația financiară de care va avea nevoie mai târziu în viață.”

###

Funcționalitatea ”Co-părinte” este acum disponibilă pentru toți utilizatorii Revolut Premium și Metal din Spațiul Economic European și Marea Britanie.

Revolut Junior se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani și oferă un cont pe care copiii îl pot folosi sub îndrumarea părinților sau tutorilor.

Peste 270.000 de copii dețin astăzi conturi Revolut Junior, iar produsul a fost lansat recent în Australia și va fi lansat în Singapore și Japonia în viitorul apropiat.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?