Revolut lanseaza astazi functionalitatea ”Abonamente”

5 octombrie 2020

Folosind noua funcționalitate ”Abonamente”, utilizatorii Revolut vor avea posibilitatea să vadă câți bani cheltuiesc pe fiecare plată planificată la fiecare comerciant în parte, precum și să blocheze plățile rapid, direct din aplicație, fără să mai fie nevoiți să acceseze website-ul comerciantului pentru a anula abonamentele încheiate.

Având posibilitatea de a vizualiza centralizat toate abonamentele, utilizatorii Revolut pot identifica mai ușor abonamentele pe care nu și le mai doresc și pot bloca plata acestora printr-o simplă apăsare de buton. În acest fel, utilizatorii pot economisi bani și pot preveni cheltuielile nedorite. În cazul în care aceștia se răzgândesc, abonamentul poate fi deblocat direct din aplicație, la fel de simplu.


Clienții vor primi o notificare de fiecare dată când o plată planificată este pe punctul de a se face, oferindu-le în acest fel control asupra asupra tranzacțiilor și o gestionarea mai bună a soldului. De asemenea, vor primi o notificare și atunci când nu dispun de suficienți bani în cont pentru a efectua plata planificată, având astfel suficient timp pentru a alimenta contul sau bloca plata.

În perioada imediat următoare, compania anunta ca va lansa noi funcționalități pentru a-și ajuta clienții să își gestioneze mai bine banii, printre care se numără posibilitatea de a primi notificări atunci când perioada de utilizare gratuită a unui produs se apropie de final, pentru a putea decide dacă își doresc să continue sau să blocheze plata.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?