Revolut a angajat sef pe creditare in Romania dar inca mai cauta un director general

8 aprilie 2021

Gabriela Simion (foto) a fost recrutata de Revolut pentru a fi responsabila de partea de creditare (Head of Lending) pentru Romania, rol pe care il ocupa din luna martie.

Simion activeaza in sistemul bancar din august 1999, potrivit contului sau de linkedin, prima pozitie ocupata fiind de Branch Network Operations Head – Corporate Banking la ABN Amro. In aceasta banca a lucrat noua ani.

Traseul profesional urmat a insemnat RBS (trei ani), Citi (patru ani si jumatate), BRD (peste patru ani), si Intesa SanPaolo Bank (peste doi ani), unde a detinut functia de Director General Adjunct.

Sunt mândra să ma alătur echipei Revolut și să continui să construiesc experiențe uimitoare pentru clienții români,” a scris Gabriela Simion pe contul sau de linkedin. 

Pentru Revolut urmeaza o noua provocare: sa incerce sa ramana o companie la fel de atractiva si din postura de banca.

Mult succes Gabriela Simion!

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?