[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Retragerile de numerar cu cost zero pentru cei care contracteaza noile pachete de produse si servicii Volksbank

17 martie 2011

17 martie, 2011 – Volksbank Romania a lansat de ieri cinci noi pachete de produse si servicii care permit posesorilor reduceri de pana la 100% la unele operatiuni precum cea de retragere numerar de la ATM-urile bancii. Anterior, operatiunea era comisionata cu 0,2%, minim 0,4 lei.

In functie de pachetul universal ales (Util VBR, Confort VBR sau Complet VBR), clientul poate beneficia intre una si sase tranzactii gratuite de retragere numerar de la ATM.

Comisionul de retragere difera si in cazul pachetelor salariale (Optim VBR si Optim Plus VBR). In plus, posesorii acestor pachete beneficiaza de o reducere din marja de dobanda la descoperitul de cont, de la 1p.p. pana la 2p.p., in functie de pachet. Pentru pachetul Optim Plus VBR, se aplica o reducere de 50% la comisionul de analiza dosar de acordare a  facilitatii de overdraft.

O alta facilitate acordata posesorilor de pachete salariale este 0% dobanda pentru primii 300 lei din totalul limitei de descoperit de cont pe card (overdraft) aprobate.

Pachetele lansate de Volksbank, contin un cont curent in lei sau in lei si euro, functie de pachet, un card de debit cu cip, serviciul de Internet Banking-VB Direct, serviciul gratuit de plata facturi,  serviciul de notificare prin SMS pentru operatiunile cu carduri – gratuit pana la finele acestui an, la care se mai adauga discounturi speciale pentru produsele de finantare. Costul lunar al pachetelor pentru primul an este cuprins intre 2,9 lei si 4,9 lei, urmand sa scada din anul doi.

Volksbank Romania a incheiat anul 2010 cu un portofoliu de 41.300 de carduri si o retea proprie de acceptare formata din 198 ATM-uri  (banca nu detine POS-uri). In cursul lunii februarie a.c., banca a trecut la emiterea cardurilor cu cip.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?