[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Reteaua de comercianti parteneri CardAvantaj a ajuns la 10.000 puncte de vanzare

11 septembrie 2012

11 septembrie, 2012 – Credit Europe Bank anunta ca grupul partenerilor CardAvantaj numara aproximativ 10.000 de puncte de vanzare. Cel mai recent intrat in acest grup este Decathlon, care din 10 septembrie a.c. permite achizitia de articole sportive prin plata in rate folosind CardAvantaj. Posesorii vor putea opta pentru doua sau trei rate, fara dobanda, daca achizitioneaza produse in valoare de minim 300 de RON. In primele 6 luni, clientii Decathlon utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispozitie o oferta speciala de achizitie in 5 rate fara dobanda.

In urma parteneriatului cu Credit Europe Bank, Decathlon este primul distribuitor major de echipamente sportive din Romania care devine partener CardAvantaj.

“Continuam sa crestem grupul partenerilor CardAvantaj, care numara aproximativ 10.000 de puncte de vanzare, prin intermediul Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania. Intregim astfel oportunitatile de retail oferite utilizatorilor de CardAvantaj in conditiile in care cunoastem afinitatea publicului pentru articolele sportive in Romania, facilitand accesul cumparatorilor la echipamentele dorite”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer Credit Europe Bank.

Decathlon are o prezenta nationala si opereaza in prezent 8 puncte de vanzare in Bucuresti, Cluj, Braşov, Iasi, Pitesti si Timisoara.

De-a lungul anilor Credit Europe Bank si-a construit reteaua de parteneri venind cu o serie de premiere nationale ce vizau dezvoltarea programului de plata in rate cu dobanda zero. Astfel, in noiembrie 2009, banca oferea posesorilor de CardAvantaj posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate la comerciantii parteneri pe Internet prin intermediul protocolului 3D Secure.

In iunie 2010, banca venea cu o noua facilitate: trei rate fara dobanda pentru platile facute oriunde in strainatate pe cardurile de credit CardAvantaj, indiferent de valoarea tranzactiilor. Succesul inregistrat a determinat banca sa reia ulterior campania, aceasta fiind in derulare si in acest an, pana la 30 septembrie.

Cele mai recente date oficiale releva faptul ca banca are un portofoliu de 300.000 carduri credit, peste 85.000 carduri de debit si o retea de aproximativ 10.000 de terminale, 166 de ATM-uri si peste 9.500 de POS-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?