[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

RBS Romania stimuleaza clientii sa-si activeze serviciul Direct Debit pe cardul de credit

25 mai 2011

25 mai, 2011 – La RBS Romania, activarea serviciului Direct Debit pentru cardul de credit aduce un bonus de pana in 100 lei plus minute gratuite in reteaua Vodafone. In perioada 2 mai – 29 iulie 2011, toti detinatorii cardurilor de credit RBS Romania care activeaza serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit primesc cadou contravaloarea primei facturi de telefonie Orange, Vodafone si/sau Romtelecom (in limita a 100 lei/factura).

Daca acestia sunt abonati la mai multe servicii de telefonie, vor primi contravaloarea primei facturi platite prin Direct Debit pentru fiecare furnizor in parte (maximum 100 lei/factura). In plus, abonatii Vodafone primesc cadou 50 de minute in retea/luna timp de 6 luni daca activeaza serviciul Direct Debit pana in 30 iunie 2011.

„Clientii nostri sunt persoane tinere, dinamice si ocupate, asadar plata facturilor de telefonie poate fi o grija in plus in fiecare luna. De aceea, RBS Romania incurajeaza clientii prin aceasta campanie promotionala sa isi activeze serviciul Direct Debit pentru contul cardului de credit.” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.

Debitarea directa este o modalitate de plata eficienta si extrem de practica pentru utilizatorii care nu mai sunt astfel nevoiti sa se deplaseze la banca. Pe langa timpul economisit, clientii au in plus certitudinea platii lunare a facturii din disponibilul existent in conturile acestora, evitandu-se astfel intarzierile de plata si eventualele penalizari. Pentru Direct Debit RBS nu percepe comision, iar tranzactia se inregistreza ca o plata la comercianti.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?