RBS Romania lanseaza o campanie pe cardurile de credit cu o durata fara precedent: un an

22 noiembrie 2011

22 noiembrie, 2011 – RBS Romania a lansat un parteneriat la nivel national cu reteaua de farmacii Sensiblu, prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa achizitioneze orice produs din farmacie la un pret cu cel putin 10% mai mic. Reducerea poate ajunge pana la 20%, la orice produs cumparat, pentru clientii care detin si un card  de fidelitate Sensiblu. In plus, clientii pot primi lunar bani inapoi intre 5% si 10% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit, functie de tipul cardului utilizat (standard sau premium).

Banii inapoi sunt oferiti de RBS in fiecare zi de 10 a lunii pentru valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de credit RBS in luna precedenta in farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe luna/beneficiar.

„Speram ca aceasta campanie va creste rata platilor efectuate cu cardul pe segmentul produselor farmaceutice,” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare şi Marketing RBS Romania.

Campania se desfasoara pana la sfarsitul lunii decembrie 2012.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash