RBS Romania lanseaza o campanie pe cardurile de credit cu o durata fara precedent: un an

22 noiembrie 2011

22 noiembrie, 2011 – RBS Romania a lansat un parteneriat la nivel national cu reteaua de farmacii Sensiblu, prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa achizitioneze orice produs din farmacie la un pret cu cel putin 10% mai mic. Reducerea poate ajunge pana la 20%, la orice produs cumparat, pentru clientii care detin si un card  de fidelitate Sensiblu. In plus, clientii pot primi lunar bani inapoi intre 5% si 10% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit, functie de tipul cardului utilizat (standard sau premium).

Banii inapoi sunt oferiti de RBS in fiecare zi de 10 a lunii pentru valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de credit RBS in luna precedenta in farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe luna/beneficiar.

„Speram ca aceasta campanie va creste rata platilor efectuate cu cardul pe segmentul produselor farmaceutice,” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare şi Marketing RBS Romania.

Campania se desfasoara pana la sfarsitul lunii decembrie 2012.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
42 votes · 42 answers
Voteaza
NoCash