[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Rate fara dobanda prin Bonus Card pentru noi categorii de produse

11 octombrie 2010

11 octombrie, 2010 – GE Garanti Bank a pregatit posesorilor cardurilor de credit Bonus Card doua noi campanii care promoveaza platile la comercianti prin conceptul rate fara dobanda aplicat la achizitionarea biletelor de avion si cumparaturilor legate de intretinerea masinii.

In perioada 1 octombrie – 31 decembrie, posesorii Bonus Card sunt incurajati sa isi achite cu cardul biletele de avion catre orice destinatie, costul acestora fiind impartit automat in 3 rate. Campania este valabila pentru achizitionarea biletelor de avion prin intermediul companiilor aeriene si al agentiilor de turism. Astfel, indiferent de valoarea biletelor, sau de comerciantii de la care au fost procurate (parteneri Bonus Card sau comercianti ne-parteneri), posesorii Bonus Card vor rambursa costul in 3 rate fara dobanda.

De asemenea, in perioada 20 septembrie – 31 octombrie, posesorii Bonus Card care isi vor achita cu cardul cumparaturile legate de intretinerea masinii vor beneficia automat de impartirea acestora in 4 rate fara dobanda. Campania este valabila la orice furnizor de servicii auto, ca de exemplu service, revizii, anvelope auto (atat parteneri Bonus Card cat si orice comercianti ne-parteneri), indiferent de valoarea tranzactiei, posesorii Bonus Card urmand sa ramburseze sumele in 4 rate fara dobanda. Cumparaturile efectuate in benzinarii sunt excluse din aceasta campanie.

In prezent, portofoliul de carduri valide in circulatie al bancii se ridica la peste 185.000, din care 60% sunt carduri de credit, in vreme ce reteaua bancii numara 54 de agentii, 100 ATM-uri si peste 6.600 de POS-uri instalate la comercianti.

Sursa: GarantiBank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?