Raiffeisen si-a notificat clientii ca nu va mai colecta numerar prin saci sigilati. Masura face parte din planul bancii de a inchide casieriile de la ghiseu, pana la 1 septembrie 2021.

2 aprilie 2021

Raiffeisen Bank Romania si-a notificat clientii cu privire la rezilierea serviciului „colectare numerar prin saci sigilati”.

„Va aducem la cunostinta ca, urmare a revizuirii ofertei de produse si servicii oferite de Raiffeisen Bank, am decis restrangerea activitatii de colectare numerar prin saci sigiliati, la ghiseul bancii concomitent cu planul de inchidere al casieriilor din reteaua bancii,” potrivit notificarii.

„Serviciul de colectare valori va mai fi prestat de banca pana la data inchiderii ultimei casierii Raiffeisen din retea,” se mai mai pecizeaza in notificare.

„Prin urmare, avand in vedere considerentele anterioare, in baza prevederilor art. VI.1 din Conventie, va notificam cu privire la denuntarea unilaterala a acesteia asa cum a fost aceasta completata si/sau modificata prin actele aditionale ulterioare, incepand cu data inchiderii ultimei  casierii Raiffeisen, dar nu mai tarziu de 1 septembrie 2021.”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?