[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Digital Bank va demara activitatea de creditare. „Suntem in etapele finale de implementare”.

1 februarie 2024

Raiffeisen Digital Bank se pregăteşte să intre pe zona de creditare, cu un produs de nevoi personale, la 9 luni după lansarea pe piaţa locală, a declarat Sorin Stanciu, country manager pentru România al Raiffeisen Digital Bank, potrivit ZF.

Pana in acest moment, banca s-a axat pe deschiderea de cat mai multe conturi curente, prin intermediul aplicaţiei mobile, conturi care vin la pachet cu un card de debit virtual ce poate fi utilizat imediat.

Reprezentantul bancii a precizat ca, in medie, clienţii Raiffeisen Digital Bank fac 12 tranzacţii pe lună, valoarea medie a tranzacţiei cu cardul fiind de aproximativ 150 lei. Majoritatea tranzacţiilor cu cardul sunt plăţi, cu o pondere de 60% comerţ electronic şi 40% POS.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?