[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank semnează un parteneriat pe patru ani de susținere a inotătorului român David Popovici

20 aprilie 2023

„Parteneriatul se bazează pe valorile comune împărtășite, alături de munca susținută pentru a atinge cele mai bune rezultate, ambiția de a trece peste provocări și promovarea performanței românești.” potrivit comunicatului de presa. 

David este cel mai rapid înotător global în prezent, fiind deținătorul recordului mondial de seniori la proba de 100 m liber. Din postura de dublu campion mondial și dublu campion european, tocmai a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024.

Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanță. Motivația mea ține de succes, stabilitate, siguranță, valori împărtășite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanță în sport pe termen lung, și să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspirație pentru alți tineri – eu la rândul meu fiind inspirat de alți performeri români – ci și ca și contribuție în societate, în comunități.” – David Popovici, înotător român de performanță.

Promovarea sportului ca stil de viață sănătos este una din direcțiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiție în ceea ce privește susținerea valorilor românești. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viață sănătoasă cât și a sportului de performanță. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor și sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtășim în viitor!”, a completat Cristian Sporiș, Vice-Președinte, Corporate Banking Division și Membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

____________

David Popovici este un înotător român, campion mondial și european. În 2022 a devenit cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. David deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Raiffeisen Bank este o bancă universală ce activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, cu un portofoliu de peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.930 de angajați în 291 de unități, 1130 ATM&MFM și 27.000 POS-uri.  

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?