Raiffeisen Bank Romania pregateste un „digital wallet” pentru 2018

30 august 2017

Raiffeisen Bank va lansa in cursul anului viitor propriul digital wallet, prin care sa ofere clientilor oportunitati multiple, de la plata bunurilor cumparate in mediul fizic (magazin) si online, la servicii conexe de management al finantelor oferite de banca, a declarat pentru wall-street.ro Florin Boldescu, Head of Digital in cadrul Raiffeisen Bank.

Pe langa acest portofel digital, Raiffeisen Bank testeaza mai multe tehnologii de semnatura digitala, care sa acopere contexte diverse de utilizare, inclusiv creditarea.

„Estimam ca in cursul anului 2018 aceste lucruri vor fi disponibile pentru clientii nostri”, a precizat Boldescu. „Momentan ne concentram pe utilizarea in unitatile noastre pentru procesul de inrolare clienti a tehnologiei QES (Qualified Electronic Signature); si acesta e numai un exemplu”.

Sursa: wall-street.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash