[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank Romania lanseaza solutii de plata pentru POS-uri de tip neasistat

17 octombrie 2023

Raiffeisen Bank România își diversifică oferta de servicii prin lansarea unei noi soluții de plată pentru POS-uri de tip neasistat. „Dezvoltată în parteneriat cu Symphopay, noua soluție de plată este deja disponibilă în peste 880 de lockere easybox ale firmei de curierat Sameday și pe terminalele amplasate în parcările Mega Mall din București și City Park Mall din Constanţa, ambele aflate în portofoliul dezvoltatorului NEPI Rockcastle.” potrivit comunicatului. 

Continuăm să investim în digitalizare și dezvoltarea de soluții care răspund nevoilor actuale ale clienților noștri. Flexibilitatea și disponibilitatea plăților care permit accesul 24/7 la produsele si serviciile pe care și le doresc sunt funcționalități pe care clienții noștri le apreciază în mod deosebit. Dezvoltarea acestui parteneriat ne consolidează poziția de instituție financiară a viitorului, adaptată dinamicii pieței.” – Laura Metea, Servicii Tranzacționale și de Acceptare Carduri, Raiffeisen Bank România. 

Terminalul POS de tip neasistat permite plăți în orice moment al zilei și oriunde. Soluția este ușor de integrat cu orice sistem automat fie că este vorba despre un parcometru, barieră, tonomat sau locker al companiilor de curierat și poate fi utilizată atât în aer liber, cât și în spații indoor. 

”În contextul adoptării accelerate a soluțiilor de consolidare a plăților digitale de către marii comercianți, suntem deosebit de încântați că, împreună cu Raiffeisen Bank, aducem plus-valoare către comercianții ce urmăresc optimizarea proceselor de plată și creșterea loialității clienților” – Daniel Nicolescu, co-fondator Symphopay.

 
______________

Symphopay este o platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, care, spre deosebire de alte soluții, oferă o suită de aplicații de business compusă din instrumente de marketing, raportare și analiză în timp real a tranzacțiilor și a componentelor de plată. „Datorită flexibilității protocoalelor de comunicație, Symphopay se integrează simplu și rapid indiferent de soluțiile software utilizate de către comercianți.” precizeaza compania.

Raiffeisen Bank, este o bancă universală ce activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.919 de angajați în 291 de unități, 1.124 ATM&MFM și 27.760 POS-uri. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?