[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank ofera gratuit clientilor persoane juridice semnatura electronica calificata

16 aprilie 2021

Acest beneficiu este destinat clientilor IMM in relatia cu banca, prin utilizarea semnaturii electronice calificate a Namirial SPA Italy, potrivit comunicatului de presa.

Astfel, clientii IMM pot semnal digital, in conditii securizate: documentati​a pentru procesul de actualizare a datelor companiei (pentru clientii eligibili – persoane juridice cu cifra de afaceri pana la 5 milioane Euro), pachetele de cont curent, cardurile de debit, cererile pentru aplicatiile de internet si mobile banking, contractele de finantare si alte documente  acceptate de banca in format electronic.  

In plus, „clientii care detin deja un certificat digital calificat sunt incurajati sa utilizeze  semnatura electronica certificata in relatia cu banca”, se mai precizeaza in comunicat. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?