[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank intra in activitatea de comert electronic cu asigurari. Impreuna cu UNIQA, banca ofera asigurari online, direct pe site.

5 august 2021

Raiffeisen Bank anunta ca, alaturi de partenerul sau UNIQA, ofera acum posibilitatea achizitionarii a trei tipuri de asigurari online: asigurarea in caz de accident, asigurarea in caz de afectiuni grave si asigurarea in caz de spitalizare si interventii chirurgicale.

„Fiecare produs de asigurare ofera multiple variante de acoperiri de riscuri si beneficii si poate fi configurat de catre client in functie de nevoile sale, simplu si rapid, direct pe site-ul bancii,” potrivit comunicatului.

Prin parteneriatul cu UNIQA, Raiffeisen Bank isi completeaza gama de produse si servicii pe care le ofera online, iar faptul ca ne extindem si ne diversificam in acest fel, raspunde perfect strategiei noastre de a directiona clientii cu precadere catre canale digitale, de a oferi cat mai multe servicii si produse online, simplu si rapid,” a spus Catalin Munteanu, director aria clienti persoane fizice la Raiffeisen Bank.

____________


Raiffeisen Bank Romania are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din România si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, aproximativ 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 de POS-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?