Raiffeisen Bank International, acţionarul majoritar al Raiffeisen Bank România, intră pe piaţa locală şi cu o bancă digitală

12 mai 2023

O nouă subsidiară a Raiffeisen Bank International îşi face loc pe piaţa bancară românească, Raiffeisen Digital Bank lansând primul produs de cont curent digital, pentru care susţine că nu percepe taxe de cont, comisioane de transfer sau taxe la bancomate, potrivit informaţiilor transmise de Raiffeisen Digital Bank.

Contul curent este oferit fara comisioane. Pentru a beneficia de aceasta facilitate nu este necesară îndeplinirea unui volum minim de tranzacționare sau realizarea unui număr minim de tranzacții.

Banca isi mai informeza clientii ca pot utiliza orice ATM din lume cu funcționalitate contactless pentru a retrage numerar fără vreun comision perceput de Raiffeisen Digital Bank, fără limită de sumă.

Suntem încântaţi să putem oferi clienţilor români servicii bancare digitale simple şi facem astăzi primul pas lansând contul curent digital, care vine cu costuri zero percepute de bancă şi cu o aplicaţie mobilă uşor de utilizat“, declară Sorin Stanciu, country manager al Raiffeisen Digital Bank pentru România.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?