[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Raiffeisen Bank in parteneriat cu Trans Sped ofera semnatura electronica calificata, „in conditii preferentiale”

24 septembrie 2021

Raiffeisen Bank si Trans Sped, furnizor roman de solutii de transformare digitala cu prezenta globala, anunta incheierea unui parteneriat prin care clientii bancii, persoane juridice IMM pot obtine certificate de semnatura digitala calificata, in conditi preferentiale. „Un discount suplimentar semnificativ se acorda clientilor care detin si achizitioneaza semnatura electronica printr-un card Visa Business, emis de Raiffeisen Bank,” potrivit comunicatului. La cererea NOCASH, banca a precizat ca reducerile acordate sunt intre 40% si 75%.

Prin parteneriatul pe care l-am incheiat cu Trans Sped si VISA Business, Raiffeisen Bank continua sa adauge noi servicii si produse care raspund nevoilor actuale ale clientilor,  oferite in conditii deosebit de avantajoase. Cu ajutorul semnaturii electronice calificate, doar cu un telefon mobil sau laptop se pot semna oricand si de oriunde documente importante ale companiilor.” a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank. 


Venim in intampinarea firmelor si le oferim certificate digitale calificate la preturi preferentiale, pentru a-i ajuta sa economiseasca timp si bani. Astazi, toate institutiile publice accepta semnatura electronica cu certificat digital calificat. In plus, contractele cu partenerii si chiar documentele utilizate in relatiile de munca pot fi semnate digital foarte rapid si foarte sigur. Transformarea digitala incepe cu certificatele digitale,” a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.  

Certificatul digital calificat poate fi obtinut online, din fata ecranului, fara deplasari suplimentare, prin intermediul solutiei certificate de identificare video pusa la dispozitie de Trans Sped. 

______________

Conform Regulamentului 910/2014 (eIDAS), semnatura electronica cu certificat digital calificat este non-repudiabila in justitie si are valoare legala similara cu semnatura olografa. Certificatele digitale calificate emise de Trans Sped sunt acceptate, recunoscute si opozabile in justitie pe pietele din Romania, Uniunea Europeana, Statele Unite ale Americii si pe toate pietele unde este recunoscuta legislatia europeana sau nord-americana.  

Trans Sped este furnizor de servicii de incredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piata internationala. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse in Lista de Incredere a UE (EU Trusted List) si sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de catre institutiile, companiile si organismele publice sau private din SUA si din UE. Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI si al consortiului Cloud Signature.

Raiffeisen Bank este una dintre bancile universale aflate in top 5 in Romania si deserveste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.400 de POS-uri. 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?