Raiffeisen Bank anunta Elevator Lab Challenge 2020. Sunt invitate sa participe start-up-urile fintech din Romania si Bulgaria, ce dezvolta solutii in domeniile de analiza de date sau loializare

26 mai 2020

Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu Raiffeisen Bank Bulgaria lanseaza Elevator Lab Challenge “Advanced Analitics and Loyalty Solutions for Companies Track”,  o noua editie a programului de parteneriat  global al Raiffeisen Bank International (RBI) care sprijina dezvoltarea statup-urilor si companiilor de fintech din intreaga lume. 

Anul acesta programul ajuta startup-urile fintech ce detin solutii in domeniile de analiza de date sau loializare sa dezvolte proiecte pilot cu Raiffeisen Bank. Cei interesati pot aplica incepand de astazi, 26 mai, pe site-ul programului https://elevator-lab.com/partnership-program/track-analytics-loyalty/  .
 
Programul de parteneriate Elevator Lab le ofera statup-urilor fintech oportunitatea de a lucra cu experti si mentori din industria bancara, cat si acces la informatiile necesare pentru a testa produsele intr-un proiect pilot.


In urma selectiei realizate pe parcursul programului, cele mai bune doua fintech-uri vor beneficia de sprijinul financiar necesar pentru a dezvolta un proiect pilot cu una dintre cele doua tari (RO sau BG) in domeniul analizei avansate de date sau al programelor de loializare pentru companii.  
 
Experti din cadrul conducerii executive, segmentelor de business si reprezentanti ai departamentelor IT din cele trei banci (Ro, Bg, RBI) se vor alatura programului inca de la inceput pentru a asigura echipelor participante atat sprijinul necesar dezvoltarii, cat si pentru a propune solutii pentru imbunatatirea produselor. 
 
Mai mult, pe durata celor trei – patru luni de pilotare din cadrul programului, cele doua fintech-uri selectate vor avea oportunitatea unica de a-si testa solutiile pe piata bancara, intr-un mediu si in avand acces la date reale intr-un mod securizat. 

La sfarsitul proiectului “proof of concept”, participantii la editia locala vor fi invitati la evenimentul „Demo Day” (programat sa se tina in primavara anului 2021), unde vor avea posibilitatea sa prezinte rezultatele proiectului pilot in fata reprezentantilor RBI, Elevator Venues (investitori fintech) cat si a reprezentantilor Raiffesen din mai multe tari. De asemenea, acestia vor avea oportunitatea de a incepe o colaborare de lunga durata cu RBI si de a-si promova produsul in toate tarile in care este prezent Grupul Raiffeisen. 

Inscrierile pentru editia locala a programului de parteneriate fintech „Elevator Lab Partnership Program” sunt deschise intre 26 mai si 26 iunie pe site-ul programului – https://elevator-lab.com/partnership-program/track-analytics-loyalty/. 
 
Acceseaza comunicatul oficial pentru detalii suplimentare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?