Raiffeisen Bank a lansat noi aplicatii de online si mobile banking pentru IMM

15 octombrie 2021

Raiffeisen Bank lanseaza noile servicii Raiffeisen Online IMM si Raiffeisen Smart Business pentru clientii IMM, noi si existenti, cu un singur utilizator. 

„Principalele beneficii ale acestor servicii sunt autentificarea si autorizarea platilor prin intermediul aplicatiei SmartToken, transmiterea extraselor de cont cu un singur click, formular unic de plata, aplicatii online si mobile similare, programare plati si sabloane de plata,” potrivit comunicatului de presa.  


Noile noastre aplicatii online pentru IMM-uri sunt intuitive si aduc un plus de siguranta in desfasurarea operatiunilor bancare. Sunt sigura ca vor fi bine primite de clientii nostri pentru ca ne-am concentrat mult pe simplitate si operitivitate. Suntem pregatiti sa venim curand cu noi dezoltari ale aplicatiilor, integrari cu alte aplicatii ale bancii, dar si cu noi produse si servicii,” a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank.  

Vizualizati aici pasii pentru prima logare in noile servicii: 
Raiffeisen Smart Business – mobile banking


Noul Raiffeisen Online – internet banking

Raiffeisen Bank este una dintre bancile universale aflate in top 5 in Romania si deserveste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.400 de POS-uri. Banca a raspuns nevoilor clientiilor pentru depuneri mari de numerar si a instalat deja 20 de echipamente Smart DropBox. 

Adauga comentariu

Noutăți
Nocash
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?