Raiffeisen Bank a dezvoltat o aplicatie interactiva care genereaza planuri financiare personalizate pentru clientii persoane fizice. Banca lucreaza la dezvoltarea unei soluții asemănătoare și pentru afaceri.

11 aprilie 2023

Serviciul nu presupune nici un cost și vine fără nici o obligație de cumpărare a altor produse bancare. Tradițional, băncile ofereau acest tip de servicii celor cu venituri foarte mari, în cadrul Private Banking.

Raiffeisen Bank lansează „Banking 1:1”, un mod personal și interactiv de a construi un plan financiar, împreună cu clienții, prin intermediul aplicatiei Smart Finance. Dezvoltată de echipa locală condusă de Monica Udrescu, Director Executiv Canale de Vânzare, „aplicația va oferi suport experților Raiffeisen Bank care au la dispoziție tablete mobile, cu ajutorul cărora pot realiza un plan financiar personalizat” – se arata in comunicatul de presa

În urma unui dialog, expertul băncii poate oferi soluții personalizate. Informații despre planurile, nevoile și dorințele clientului discutate 1:1 cu reprezentantul Raiffeisen sunt introduse în aplicația interactivă Smart Finance, care generează un plan financiar personalizat.  

„Acest serviciu nu presupune nici un cost și vine fără nici o obligație de cumpărare a altor produse bancare. Tradițional, băncile ofereau acest tip de servicii celor cu venituri foarte mari, în cadrul Private Banking. De altfel, Andra Ion, managerul diviziei de Planificare Financiară Personală și Private Banking, și echipa sa, oferă activ expertiza lor în dezvoltarea aplicației Smart Finance.” – precizeaza banca.

Ca orice produs digital, aplicația este dezvoltată cu feedback-ul a peste 172.000 de clienți și a experților bancii care o folosesc.

„Vom continua să învățăm din fiecare feedback și să o îmbunătățim constant. Echipele noastre deja au început dezvoltarea unei soluții asemănătoare și pentru afaceri. Tehnologia înseamnă doar suport, experții noștri sunt cheia pentru discuții cu clienții despre problemele lor reale.” – se mai arata in comunicat. 

Ne bazăm pe reprezentanții noștri, pe expertiza lor financiară susținută de soluții digitale – ca inovația Smart Finance, dezvoltată în timp record de echipa românească de produs. Am făcut această investiție, ca parte din strategia noastră de democratizare a planificării financiare pentru toți românii. Am convingerea că acest proiect va propune un nou mod de a face banking.” – a spus Zdenek Romanek, Președinte și CEO Raiffeisen Bank România. 

Realizată cu convingerea că “Poți face mai multe cu banii tăi dacă ai un plan financiar construit cu și pentru tine”,  campania “Banking 1:1” te invită să te adresezi unui expert financiar Raiffeisen Bank, care te va ghida în realizarea unui plan financiar personalizat, potrivit nevoilor și veniturilor tale, cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles. 

_____________

Raiffeisen Bank este o bancă universală ce activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.930 de angajați în 291 de unități, 1.130 ATM & MFM și 27.000 POS-uri.   

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?