[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Program inedit de loializare a clientilor premium la First Bank: reduceri de 7 lei la fiecare cursa cu Uber Confort platita cu Visa Platinum, in Brasov, Iasi, Timisoara si Bucuresti.

9 octombrie 2020

Clienții Visa Platinum First Bank pot călători cu Uber Comfort la preț de UberX. Astfel, clienții care își înrolează cardul First Bank Visa Platinum ca metodă de plată în aplicația Uber beneficiază de curse realizate de șoferi cu experiență, cu un rating foarte bun și de vehicule mai confortabile, specifice serviciului Uber Comfort.

Prin parteneriatul cu Uber marcăm o premieră în România, prin care punem în mișcare un program de loializare dedicat clienților premium ai First Bank,” a declarat Mădălina Teodorescu, VicePreședinte First Bank.


Campania promotionala “Drumuri mai confortabile cu cardul Visa Platinum de la First Bank!” se desfasoara in perioada 07.10.2020 – 31.12.2020 si se adreseaza tuturor clientilor First Bank care detin cardul de debit First Bank Visa Platinum in lei.

Campania este organizata si se desfasoara in Brasov, Iasi, Timisoara si Bucuresti.

Clienții care indeplinesc conditiile de participare la campania promotionala sunt inscrisi automat in campanie si beneficiaza de o reducere de 7 lei pentru fiecare cursa UBER Confort platita cu cardul lor de debit First Bank Visa Platinum in lei pentru primele maximum 30 de curse realizate in perioada campaniei. Reducerea va intra automat in vigoare in maxim 5 zile de la inregistrarea cardului de debit Visa Platinum in lei in aplicatia Uber.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?