[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

PrioriPay ofera solutii de wallet comerciantilor online din Romania

3 octombrie 2014

PrioriPay, prima platforma 100% romaneasca de transferuri de bani online, vine cu noi precizari legate de recentul lansat serviciu de acceptare a platilor cu cardul pentru magazinele online. Din pozitia de nou jucator pe piata de acceptare carduri, PrioriPay percepe un comision de acceptare plati online cu cardul de 1.9% din valoarea tranzactiei pentru decontarea catre comerciant la 7 zile, respectiv 2.1% pentru un termen de decontare de 5 zile.

De asemenea, PrioriPay ofera suport permanent comerciantilor, inclusiv punerea la dispozitia acestora de plug-in-uri gratuite pentru principalele platforme de e-Commerce utilizate: Magento, PrestaShop si OpenCart. Taxele de instalare si administrare ale serviciului sunt zero pe toata perioada contractului.

“Servicii de acest tip sunt oferite si de alte companii din Romania, avantajul substantial al comerciantilor care aleg serviciul PrioriPay fiind reprezentat de accesul automat la portofelul electronic PrioriPay in care pot urmari stadiul tranzactiilor aflate in decontare sau pot efectua transferuri de bani oriunde in lume cu doar 0,50 Euro pe tranzactie, indiferent de suma trimisa. Datorita acestor avantaje, toti comerciantii online au acces la serviciul de acceptare in conditii optime pentru sustenabilitatea afacerii lor.”, potrivit comunicatului companiei.

„Scopul nostru este acela de a oferi un serviciu cat mai popular in randul comerciantilor online, prin acest lucru intelegandu-se costuri avantajoase si o implementare facila. Prin adaugarea in portofoliul PrioriPay a serviciului de acceptare la plata online a cardurilor, tintim castigarea unei cote de piata de 10% la finalul lui 2015 ”, a declarat Ion Matei, Directorul General al PrioriPay.

„PrioriPay este o platforma digitala inovativa si accesibila pe care clientii, persoane fizice sau juridice, o pot utiliza pentru plati, incasari si transferuri online rapid si in siguranta. Prin PrioriPay se plateste simplu, utilizand doar adresa de e-mail, fara a dezvalui beneficiarului detaliile contului sau cardului bancar, cu ajutorul unui PC, laptop, tableta sau smartphone.”, dupa cum se arata pe site-ul institutiei.

PrioriPay reprezinta marca inregistrata a Capital Financial Services S.A., prima institutie emitenta de moneda electronica autorizata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) inca din 25.04.2013.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?