Primul targ de servicii financiare alternative de plata – se pare ca doar moneda virtuala OneCoin este deja tranzactionata de 30.000 de romani

2 iunie 2017

Peste 500 de comercianți și zeci de mii (!?) de vizitatori sunt așteptați la Romexpo, în perioada 2 – 4 iunie, la primul târg din România de servicii financiare alternative de plată dezvoltate în jurul platformei web Deal Shaker, unde se tranzacționează folosind moneda digitală OneCoin.

Lansata pe 16 februarie a.c., platforma globala de cumparaturi Deal Shaker este interfața digitală online pe care sunt prezenți peste 3 milioane de oameni din 240 de naționalități, membri ai comunității OneLife.

Potrivit organizatorilor târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, zeci de mii de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerț la turism, transporturi și IT&C acceptă plata cu minimum 50% în OneCoin, pe platforma Deal Shaker.

„Misiunea OneLife este aceea de a crea o comunitate globală de utilizatori Web (de internet), care să folosească ecosistemul OneCoin pentru a avea acces la o serie produse diverse și tranzacții financiare rapide, sigure si ieftine, oriunde și oricând. România este pentru OneLife un reper important pe harta globală.”, a declarat Marian Grigore, OneLife Romanian Diamond.

In Romania, moneda virtuală OneCoin este utilizată de aproximativ 30.000 de persoane, ceea ce in determina pe oficialii OneLife sa afirme ca „este probabil una din cele mai dezvoltate țări”.

Urmariti link-ul de mai jos pentru a afla mai multe despre ce este OneCoin?

https://www.youtube.com/user/OneCoinOfficial

Reprezentantul companiei a mai precizat ca spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC (n.r. Know Your Customer), care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

„OneCoin nu poate fi folosită pentru fraude electronice sau alte asemenea activități pentru că este folosită exclusiv pentru tranzacțiile dintre persoanele membre ale comunității”, a declarat Cristi Calina, OneLife Romanian Diamond.

Întrebat care este diferența între OneCoin și moneda virtuală Bitcoin, acesta a răspuns că prima este mai sigură pentru că „nu se pot face tranzacții anonime”.

„Este un pic diferit pentru că este mai nouă, mai inovativă, avem un blockchain mult mai rapid, mult mai sofisticat. Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătățite, avem o procedură „know your customer”, cunoaștem datele clientului, unde nu se pot face tranzacții anonime. Avem o procedură „anti money laundering”, unde nu există un mod de a spăla bani și așa mai departe. Suntem partea soft și elegantă a cripto-valutei și încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educație financiară și încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înțeleagă ce este această cripto-valută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani și cum va funcționa ea. Asta facem în cadrul acestui târg”, a declarat  Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

Modelul de afacere al platformei OneLife se bazează pe conceptul vânzării directe, în care membrii comunității pot obține profit prin recomandarea și vânzarea de pachete educaționale despre moneda digitală și managementul financiar.

‘Sistemul OneLife are potențialul de a deschide românilor accesul la noi piețe economice în care să tranzacționeze bunuri și servicii la costuri reduse, să caute oportunități și să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a spus Calina.

În cadrul evenimentului, experții români și internaționali vor prezenta, pe înțelesul tuturor, toate informațiile despre moneda digitală OneCoin și despre Platforma Deal Shaker, iar membrii comunității își vor prezenta poveștile de succes și vor susține, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

Potrivit organizatorilor, se estimează că cei peste 50.000 de vizitatori și comercianți prezenți la ‘3 Day Kickstart Marathon’ vor realiza tranzacții de produse și servicii de aproximativ 10 milioane de euro.

Sursa: Agerpres

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?