Primul marketplace de aplicații software din România încheie un parteneriat cu Visa, pentru a echipa Marile Afaceri Mici cu instrumente digitale

25 noiembrie 2022

Softlead încheie un parteneriat cu Visa, lider mondial în domeniul plăților digitale, pentru a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de afacere, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari, prin intermediul platformei#MarileAfaceriMici.

Softlead este un ecosistem integrat dedicat digitalizării performante, care oferă  companiilor informaţii (studii de caz, implementări de succes, recomandări utile pentru achiziții IT/software), precum și consultanţă prin Softlead Digital DNA, singurul instrument care ajută utilizatorii să identifice aplicația software potrivită pentru afacerea lor, să estimeze bugetele necesare și să aibă o imagine clară a gradului de digitalizare a companiei în diferite etape ale dezvoltării acesteia. În cadrul parteneriatului, toate aceste servicii vor fi accesibile gratuit deţinătorilor de carduri Visa Business, prin intermediul unui raport de digitalizare personalizat, specific fiecărei organizații.

Totodată, parteneriatul include un set de beneficii pentru companiile IT care au în plan creșterea portofoliului de clienți. Astfel, furnizorii de aplicații software care sunt posesori de carduri Visa Business beneficiază de 50% reducere la abonamentele Softlead sau pentru deblocarea lead-urilor (cererilor de oferte IT).

Transformarea digitală este un proces care trebuie să pornească de la ADN-ul fiecărei companii și să fie 100% personalizat obiectivelor de business, nevoilor, provocărilor și specificului industriei. Acesta este și principiul de funcționare al Softlead Digital DNA, un instrument online, ușor de utilizat, pe care îl punem la dispoziția clienților corporate Visa pentru ca aceștia să poată alege aplicația software potrivită și pentru a urma un proces facil de transformare digitală.

Mai mult decât atât, în contextul perioadelor economice dificile, este important ca mediile organizaționale să beneficieze de ecosisteme complete de informare pentru a eficientiza costurile, inclusiv cele specifice digitalizării”, a spus Alexandra Roată, Co-Founder Softlead.

Instrumentele de plată digitale au devenit parte din viața de zi cu zi, iar acceptarea plăților electronice a ajutat multe afaceri să facă față mediului economic dificil și să își crească vânzările, mai ales online. Cu toate acestea, tranziția la noile tehnologii nu este mereu ușoară. Obiectivul nostru este să sprijinim cât mai multe afaceri să se dezvolte prin digitalizare și ne bucurăm să putem extinde constant, cu ajutorul partenerilor noștri, soluțiile disponibile pe platforma #MarileAfaceriMici. Suntem convinși că serviciile noului nostru partener, Softlead, vor fi un factor de diferențere important pentru succesul firmelor mici și mijlocii în era digitală”, a declarat Elena Ungureanu, Visa Country Manager, România.

Platforma #MarileAfaceriMici ofera IMM-urilor acces la oferte speciale de comunicații mobile, programe de e-learning, certificate digitale calificate, servicii de facturare și gestiune a stocurilor, soluții de vânzare rapidă și administrarea afacerii sau soluții de optimizare a producției, cu discount-uri de până la 85%.

Totodată, prin accesarea platformei, deținătorii de afaceri mici și mijlocii au la dispoziție informații practice pentru dezvoltarea afacerii în mediul online, precum mijloace de creare a unui website pentru afacerea lor, soluții de vânzare online a produselor sau serviciilor lor sau modalități de promovare a afacerii pe internet. Platforma oferă și informații despre avantajele plăților digitale pentru comercianți și contribuția acestora la dezvoltarea afacerii în general, precum și detalii despre soluțiile de acceptare a plăților cu cardul în magazine și online.

____________

Softlead este cea mai importantă platformă de tip B2B din România, care ajută companiile să identifice aplicația software potrivită, pe baza ADN-ului Digital. Cu acces la peste 1000 de aplicații software și peste 370 de furnizori IT parteneri listați, Softlead.ro reprezintă un ecosistem integrat, util în procesul de informare, bugetare și achiziție software al oricărei companii de tip IMM. În ultimii ani, peste 15.000 de companii au folosit Softlead pentru a face primii pași în alegerea suitei de tehnologii sau de aplicații software potrivite lor.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?