Primul credit 100% online by George

22 august 2019

BCR anunta ca a acordat primul credit 100% online. „Produsul este momentan în beta testing și va fi disponibil, în curând, în aplicația George, atât varianta de mobil, cât și desktop.”, precizeaza banca.

Creditul 100% online va oferi posibilitatea oricărui client să aleagă între o linie clasică de finanțare pentru nevoi personale sau una pentru refinanțarea unui alt împrumut, pentru o perioadă de până la 5 ani.

Documentele se semnează electronic, iar banii vor ajunge în cont în doar câteva minute.

BCR mai precizeaza ca nu va fi nevoie de deplasarea în nicio sucursală bancară, „doar dacă vrei să obții sfaturi și sprijin de la experții BCR”.

Totul se poate face de acasă sau din orice loc cu conexiune la internet, în condițiile în care creditul online va veni la pachet cu deschiderea 100% online de cont.

Așadar, relația cu banca se mută cu totul în telefonul clientului: deschiderea de cont, creditarea și multe altele se vor întâmpla 100% online, prin George.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?