Primul credit 100% online by George

22 august 2019

BCR anunta ca a acordat primul credit 100% online. „Produsul este momentan în beta testing și va fi disponibil, în curând, în aplicația George, atât varianta de mobil, cât și desktop.”, precizeaza banca.

Creditul 100% online va oferi posibilitatea oricărui client să aleagă între o linie clasică de finanțare pentru nevoi personale sau una pentru refinanțarea unui alt împrumut, pentru o perioadă de până la 5 ani.

Documentele se semnează electronic, iar banii vor ajunge în cont în doar câteva minute.

BCR mai precizeaza ca nu va fi nevoie de deplasarea în nicio sucursală bancară, „doar dacă vrei să obții sfaturi și sprijin de la experții BCR”.

Totul se poate face de acasă sau din orice loc cu conexiune la internet, în condițiile în care creditul online va veni la pachet cu deschiderea 100% online de cont.

Așadar, relația cu banca se mută cu totul în telefonul clientului: deschiderea de cont, creditarea și multe altele se vor întâmpla 100% online, prin George.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash