[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Primarul Sectorului 2: „plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o optiune atractiva pentru tot mai multi cetateni”

3 februarie 2014

Creste interesul primariilor pentru plata online a taxelor si impozitelor locale. Dupa Primaria Targu-Mures si cea din sectorul 3, iata ca si Primaria Sector 2 opteaza pentru a intra intr-o campanie de promovare a platii cu cardul a obligatiilor fiscale catre bugetul local prin intermediul platformei ghiseul.ro.

Astfel, Primaria Sectorului 2, prin Directia Venituri Buget Local (DVBL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, desfasoara in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014 o campanie de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro.

Sub sloganul „Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, campania sustine inregistrarea contribuabililor Sectorului 2 in sistemul national electronic de plata, www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor si taxelor locale.

Pentru a-si ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro si/sau pentru a-si plati direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Garii Obor nr. 10 si nr. 14, respectiv Ziduri Mosi nr. 4.

„Cetatenii Sectorului 2 au posibilitatea de a-si plati de acasa, cu card-urile, prin www.ghiseul.ro, obligatiile fiscale ce le revin. Eliminam astfel cozile la ghisee si desigur ne bucuram ca plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o optiune atractiva pentru tot mai multi cetateni care aleg astfel sa evite stresul si oboseala legate de achitarea acestor obligatii financiare prin metoda clasica, in numerar, la ghiseele oficiilor destinate in acest scop.”, a declarat Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu.

Primaria Sectorului 2 ofera cetatenilor posibilitatea de a-si plati taxele si impozitelor cu cardul prin www.ghiseul.ro inca de la inceputul anului 2011, iar pana la inceperea campaniei actuale aproximativ 1.859 de persoane isi ridicasera datele de acces pentru platforma.

„Ne bucuram sa sustinem Primaria Sectorului 2 in aceasta initiativa de stimulare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe ghiseul.ro, cea mai comoda, simpla si sigura modalitate pentru achitarea obligatiilor fiscale. Initiativele derulate de catre autoritatile publice si sectorul privat, in ultimii ani, au dat roade. Sunt necesare eforturi suplimentare, astfel incat sa ne asiguram ca sistemul de plata a taxelor si impozitelor local cu cardul devine complet operational si isi demonstreaza utilitatea pentru toate partile implicate” Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Croatia al Visa Europe.

Contribuabilii care si-au ridicat utilizatorul si parola pot accesa de oriunde si in orice moment platforma www.ghiseul.ro pentru a vedea informatii detaliate privind obligatiile de plata si pot sa le achite direct pe internet cu cardul.
Platforma www.ghiseul.ro ofera posibilitatea de a plati online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?