[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Prima aplicatie de social network dezvoltată de un start-up românesc își asigură o finanțare de 100 milioane de dolari

9 februarie 2023

TOKHIT, prima aplicație de Social Network bazată pe Gaming, A.I. și Blockchain, dezvoltată de un start-up românesc, unde creatorii de conținut, influencerii, pasionații de NFT și Crypto își pot monetiza activitatea socială, atinge un prag important în capitalizare, asigurându-și o finanțare de 100 de milioane de dolari de la un fond internațional de investiții.

„TOKHIT promite să le ofere creatorilor de conținut posibilitatea de a se susține financiar urmându-și pasiunea, și își propune totodată să provoace peisajul rețelelor sociale, să schimbe modul în care oamenii interacționează, se distrează, lucrează sau produc venituri, bazându-se pe un model de business care presupune generarea de venituri prin mecanisme win-win.” – potrivit comunicatului.


„Acest produs digital revoluționar se folosește de economia bazată pe tokeni pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și monetizeze activitatea, astfel generându-se și multiple surse de venit pentru companie.” – precizeaza compania.

După o investiție inițială de 100.000 de dolari și trei runde de vânzare de tokeni, această nouă rundă de finanțare, care aduce un capital de 100 de milioane de dolari, este cea mai importantă de până acum și vine să confirme perspectivele de dezvoltare ale TOKHIT.

Capitalizarea proiectului se va realiza prin TOKHIT HOLDING Switzerland, parte a  grupului ODAS, care devine astfel și entitatea principală care va coordona toate operațiunile de dezvoltare și promovare la nivel global.

Fondurile vor fi folosite pentru a dezvolta aplicația, pentru a consolida expansiunea globală și a atinge obiectivele internaționale ambițioase pe care le avem în ceea ce privește creșterea numărului de utilizatori precum și pentru a susține listarea pe platformele crypto.” – spune Andrei Ureche (Vandy), Fondator și CEO TOKHIT.

TOKHIT va deveni rapid acel mediu social unde creatorii de conținut, investitorii în crypto, pasionații de NFT generează venituri active și pasive prin crearea de conținut, tranzacționarea de NFT, depozite de tokeni HITT, accesarea jocurilor de tip play-to-earn, depozite de NFT sau tranzacționarea de bunuri digitale pe piață. Pe măsură ce produsul se maturizează, utilizatorii vor găsi oportunități suplimentare să câștige recompense financiare prin colaborarea cu brandurile, în timp ce creatorii de conținut foarte activi vor putea să producă monede personalizate pe care să le pună în vânzare.

Investind inteligent aceste resurse ne dorim să creăm un ecosistem de produse digitale interconectate, care se bazează pe aceeași economie construită în jurul tokenului.” a mai adaugat CEO-ul TOKHIT.

„Investitorii și dezvoltatorii mizează pe capacitatea TOKHIT de a pune la dispoziția artiștilor și fanilor acestora un mediu unde să creeze conținut digital care să devină un asset valoros prin intermediul tehnologiei NFT și Blockchain. Astfel, se vor pune bazele unui sistem mai bun de creare de comunități în care toți cei implicați să își atingă obiectivele.” – se mai precizeaza in comunicat.

Aplicația este deja disponibilă pentru a fi descărcată pe dispozitivele IOS iar următoarele dezvoltări o vor face accesibilă pe toate platformele.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?