Premiera: romanii pot cumpara flori cu mobilul, prin scanarea codurilor QR ale buchetelor, direct din aplicatie

10 decembrie 2018

Clienții care vizitează florăriile Floria au de acum posibilitatea de a plăti cu telefonul mobil prin intermediul tehnologiei scanării codurilor QR. Serviciul este disponibil prin aplicația mobilPay Wallet, „singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau direct în aplicație”, dupa cum precizeaza Netopia.

Prin acest parteneriat, „mobilPay Wallet oferă clienților Floria o premieră pe piața românească, prin alegerea directă a produsului expus și scanarea codului QR special afișat în dreptul acestuia.”, se arata in comunicat.

Noua modalitate de plată este prezentă în toate cele șase florării Floria din București, Otopeni și Ploiești, în care clienții pot plăti pe loc buchetul dorit, în numai trei click-uri, fără a apela la cash sau la carduri, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet.

„Împreună cu Floria introducem pentru prima oară în România afișarea codurilor QR în dreptul produselor din magazin, pentru plata instant prin funcția Scan&Pay a mobilPay Wallet. Reimaginăm astfel întregul proces de plată din magazin și suntem convinși că noua soluție de achitare directă a produselor va fi adoptată rapid și de către alți retaileri care comercializează produse cu intervale de prețuri standardizate, oferind clienților o experiență de cumpărare mult mai rapidă”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com

“Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay și implementarea QR code-urilor care permit plata rapidă prin smartphone în florăriile Floria reprezintă un pas important în direcția strategică în care ne îndreptăm din perspectiva digitalizării și diversificării modalităților de plată. Ne bucurăm să fim și în acest context un retailer care susține inovația și simplificarea proceselor prin tehnologie. NETOPIA mobilPay este procesatorul de plăți prin card de pe Floria.ro și deci adoptarea soluției de plată mobilPay Wallet dezvoltată de echipa lor pentru offline este un demers natural”, declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Potrivit companiei, Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash