Premiera: romanii pot cumpara flori cu mobilul, prin scanarea codurilor QR ale buchetelor, direct din aplicatie

10 decembrie 2018

Clienții care vizitează florăriile Floria au de acum posibilitatea de a plăti cu telefonul mobil prin intermediul tehnologiei scanării codurilor QR. Serviciul este disponibil prin aplicația mobilPay Wallet, „singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile – în magazinele online ale comercianților, la casele de marcat sau direct în aplicație”, dupa cum precizeaza Netopia.

Prin acest parteneriat, „mobilPay Wallet oferă clienților Floria o premieră pe piața românească, prin alegerea directă a produsului expus și scanarea codului QR special afișat în dreptul acestuia.”, se arata in comunicat.

Noua modalitate de plată este prezentă în toate cele șase florării Floria din București, Otopeni și Ploiești, în care clienții pot plăti pe loc buchetul dorit, în numai trei click-uri, fără a apela la cash sau la carduri, utilizând funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet.

„Împreună cu Floria introducem pentru prima oară în România afișarea codurilor QR în dreptul produselor din magazin, pentru plata instant prin funcția Scan&Pay a mobilPay Wallet. Reimaginăm astfel întregul proces de plată din magazin și suntem convinși că noua soluție de achitare directă a produselor va fi adoptată rapid și de către alți retaileri care comercializează produse cu intervale de prețuri standardizate, oferind clienților o experiență de cumpărare mult mai rapidă”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com

“Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay și implementarea QR code-urilor care permit plata rapidă prin smartphone în florăriile Floria reprezintă un pas important în direcția strategică în care ne îndreptăm din perspectiva digitalizării și diversificării modalităților de plată. Ne bucurăm să fim și în acest context un retailer care susține inovația și simplificarea proceselor prin tehnologie. NETOPIA mobilPay este procesatorul de plăți prin card de pe Floria.ro și deci adoptarea soluției de plată mobilPay Wallet dezvoltată de echipa lor pentru offline este un demers natural”, declară Adrian Ciucur, CEO Grup Floria.

Potrivit companiei, Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash