Premiera europeana in Romania: carduri Visa premium din metal destinate mediului de business

24 iulie 2020

Echipa myPOS a introdus in portofoliul de carduri noi produse de debit din categoria premium, adresate persoanelor juridice. Este vorba de Platinum Silver & Gold si Platinum Metal. Din informatiile NOCASH, aceasta lansare este o premiera nu doar pentru Romania ci chiar la nivel european.

Pana in prezent, Revolut si Banca Transilvania au emis pe piata romaneasca produse din metal, insa acestea sunt adresate exclusiv persoanelor fizice.


Cardurile Premium de la myPOS vin cu o aplicatie gratuita pentru Android si iOS, precum si cu serie de facilitati, antreprenorii avand la dispozitie 14 monede dintre care să aleaga, limite personalizate pentru cheltuieli, notificare push la fiecare tranzacție, dar si posibilitatea de blocarea/deblocare a cardulului sau raportarea activității cardului

Cardurile Platinum Silver & Gold permit doua retrageri gratuite de la bancomat pe lună, ofera 10% cashback pentru fiecare achiziție în Magazinul Online myPOS și în fiecare Magazin myPOS din toată Europa, si 0.1% cashback la toate achizițiile cu cardul. La cerere, design-ul cardurilor poate fi auriu sau argintiu.

Costul este de 40.00 RON / luna facturată anual sau 45.00 RON de la o lună la alta.

Pentru cardurile Platinum Metal, al caror design este exclusiv cu gravare laser, posesorii beneficiaza de trei retrageri gratuite de la bancomat pe lună si de 15% cashback pentru fiecare achiziție în Magazinul Online myPOS și în fiecare Magazin myPOS din toată Europa

In aceasta categorie de carduri, costul este de 75.00 RON / luna facturată anual sau 80.00 RON de la o lună la alta

De asemenea, compania spune ca produsele sale premium adresate mediului de business vin cu „limite mai mari la cheltuieli”, fara insa a preciza plafonul acestora.

Pentru ambele categorii de carduri, se ofera cod de Acces Lounge pentru peste 1000 de saloane business în aeroporturi din toată lumea – facilitate care in acest moment este pur si simplu anulata de pandemie.

In plus, cardurile Platinum Metal vin cu Serviciu Clienți prioritar.

Compania mai anunta ca suportul Apple și Google Pay va fi disponibil în curând.

Infiintata in 2012, myPOS este o companie furnizează soluții de plată integrate, care si-a propus sa schimbe modul în care afacerile acceptă plata cu cardul pe toate canalele – la ghișeu, online sau prin dispozitive mobile.

In 2014, la Congresul lumii mobile de la Barcelona, Spania, compania a prezentat oficial prima platformă care oferă încasări instantanee (depozite instantanee) în conturile comercianților pentru tranzacții făcute atât online, cât și pe un terminal POS. Integrând contul de încasări gratuit și cardul de plată business, myPOS a eliminat întârzierile în încasarea fondurilor pentru comercianți și a deschis drumul pentru o nouă generație de servicii comerciale.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?