[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Premiera: BCR permite clienților aderarea 100% online la un fond pe pensii facultative. Durata procesului este de maxim 7 minute.

12 septembrie 2023

Serviciul poate fi deja accesat de către clienții BCR în platforma George, unde utilizatorii pot solicita aderarea la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS, conform prospectului schemei de pensii, „printr-un proces simplu și intuitiv, fără deplasare la bancă”.

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală George oferind clienților din portofoliul său posibilitatea de a solicita aderarea, 100% online, la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilonul III), administrat de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A. „Noua funcționalitate este o premieră pentru piața platformelor de digital banking din România și asigură clienților BCR utilizatori de George o experiență complet digitală și accesibilă, prin care își pot construi, în timp, siguranța și independența financiară.” potrivit comunicatului.

„Durata procesului de aderare la FPF BCR PLUS variază, cu aproximație, între 5 și 7 minute și se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic (telefon, tabletă sau PC) cu acces la internet, fără a presupune vreun cost suplimentar.” precizeaza banca.

BCR Pensii are vocația pionieratului în sectorul pensiilor private din România. Mă bucur să reconfirmăm acest lucru prin furnizarea, 100% online, a unui produs esențial pentru confortul financiar după retragerea din activitate. George oferea deja posibilitatea vizualizării valorii conturilor de pensie privată administrate de BCR Pensii, iar acum trecem la nivelul următor, oferind posibilitatea unei aderări la fondul de pensii facultative BCR PLUS, practic, din orice loc unde există acces la internet. Astfel, prin accesibilitate și informare contribuim la democratizarea accesului la instrumente financiare ce oferă beneficii pe termen mediu și lung”, a declarat Radu Crăciun – Director General BCR Pensii.

,,Rolul nostru este să ne asigurăm că George rămâne conectat la nevoile în schimbare ale utilizatorilor și că extindem în permanență portofoliul prin produse și servicii care aduc valoare adaugată. De data aceasta, vorbim despre o premieră în zona de funcționalități ale platformelor de digital banking din România, dar, mai ales, vorbim despre perspectiva pe termen a lung a veniturilor și o mai bună planificare financiară. De aceea, ne bucurăm că împreună cu echipa BCR Pensii putem oferi clienților noștri posibilitatea de a accesa 100% digital, din platforma George, în mai puțin de 7 minute, pensia facultativă Pilon III”, a declarat Vlad Huțuleac – Director Executiv Produse și Segmente Retail, BCR.

Pentru a completa documentația de aderare în platforma George, clienții trebuie să aibă la îndemână doar actul de identitate, solicitarea de aderare fiind finalizată prin utilizarea semnăturii electronice calificate. Pe parcursul întregului proces, clienții pot beneficia gratuit de asistență din partea agenților de marketing autorizați ai BCR.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?