Premiera absoluta in piata florariilor online – primirea pe email a pozei buchetului de flori ce va fi livrat

20 iulie 2011

20 iulie, 2011 – Dupa un an de la infiintare, cu un portofoliu de 7.000 clienti activi si 1.000 de buchete livrate in fiecare luna, Floria vine cu o noua premiera pe piata romaneasca: trimiterea pe email a pozei cu florile comandate (nu poza unui buchet de flori similar, ci a celui care va fi livrat la comanda clientului), chiar in timpul livrarii.

Astfel, orice buchet comandat de la Floria este fotografiat  inainte de a pleca spre destinatar si impreuna cu emailul de confirmare a plecarii buchetului, clientul primeste atasata si poza florilor pe care a dorit sa le trimita. De asemenea, poza cu buchetul de flori este disponibila nu numai pe email, ci chiar si in pagina comenzii din contul de client Floria.

Momentan, aceasta facilitate de a primi poza buchetului de flori direct pe email este oferita numai clientilor care doresc livrarea in Bucuresti.

La un an de la infiintarea sa (lansare pe 1 august 2010), Floria are in prezent parteneri/francize locale in peste 40 de orase din intreaga tara , unde livrarea se face gratuit, in maxim 2 ore. Compania are 7.000 de clienti activi, 2400 fani pe FaceBook si peste 1.000 de buchete livrate in fiecare luna.

Floria floseste platforma de tranzactionare mobilpay, astfel ca plata se poate face atat prin card bancar cat si prin SMS.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash