Posesorii de carduri Visa Business si Premium beneficiaza de semnatura digitala cu certificat calificat la pretul de numai 8 euro/an

15 iulie 2020

Visa anunta ca deţinătorii de carduri Visa Business, Gold, Platinum sau Infinite, vor putea primi semnătură digitală cu certificat calificat în cloud emis de Trans Sped, cu valabilitate de un an, la pretul de 8 euro. Pretul este de 11 euro pentru un certificat Cloud cu valabilitate de doi ani, si de 14 euro pentru o valabilitate de trei ani. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2020.

Avantajul pentru clienţii Visa este că vor putea să obţină semnătură electronică direct din faţa ecranului, fără să mai fie nevoie de nicio deplasare. Trans Sped este singurul jucător local care are în portofoliu soluţia de identificare video la distanţă certificată conform Regulamentului european eIDAS.


Clienţii Visa vor putea obţine semnătura electronică accesând secţiunea Certificate Digitale de pe pagina de internet a furnizorului de servicii de plată electronică. Aici vor completa un formular, vor urma paşii pentru identificarea video certificată realizată de Trans Sped şi vor primi certificatul.

Întregul proces, de la iniţierea procedurii şi până la emiterea semnăturii electronice calificate se desfăşoară din faţa ecranului, prin mijloace electronice, fără a fi nevoie de prezenţa fizică a beneficiarului la vreun ghişeu sau la vreo instituţie.

Semnătura electronică cu certificat digital de la Trans Sped este recunoscută în România, în Europa, în Statele Unite şi pe toate pieţele unde contractele sunt guvernate de legislaţia europeană sau americană.

Semnătura digitală calificată poate fi folosită pe orice tip de document digital:

. Depunere declarațiilor de beneficiar real la ONRC, obligatoriu pentru toate persoanele juridice

. Depunere documente pentru înființare, modificare sau reziliere companie la ONRC

. Obținere certificate pentru situație de urgență

. Depunere declarații fiscale la ANAF pentru venituri extra salariale: chirii, dividende, investiții financiare

. Depunere declarații lunare la ANAF – in cazul persoanelor juridice

. Depunere documente în relația cu CNAS – zilnic sau săptămânal pentru medici

. Depunere rapoarte și documente in relația cu CNAS, în cazul companiilor

. Participare la licitații publice în platforma SEAP/SICAP

. Depunere declarații la fondul de mediu

. Depunere documente pentru fonduri europene

. Semnare documente în relația cu banca

. Semnare contracte cu partenerii de afaceri

. Eliberare autorizații de construcții

. Eliberare certificate de atestare fiscală

. Eliberare adeverințe de la universități

. Eliberare cazier judiciar

. Semnare contracte de utilități: gaze, telefonie, energie electrică.

. Eliberare CF de la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară – necesar pentru cumpărare/vânzare imobil sau credit ipotecar

. Depunere solicitări în instanță – în cazul avocaților

. În relația cu FNGCIMM, în cazul finanțărilor IMM Invest.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?