Posesorii de card Orange Money primesc garantat 25 de lei dupa fiecare 10 tranzactii de plata, dar nu mai mult de 100 lei

9 ianuarie 2020

In perioada 12 decembrie 2019 – 12 martie 2020, Orange Money deruleaza campania „Biiine cand ofer, grooozav cand primesc”. Pe durata campaniei, aproximativ 2800 de posesori de carduri Orange Money, Visa Classic sau Platinum, vor primi premii totale in valoare de 326.000 lei, dupa cum urmeaza: până la 100 lei înapoi în cont garantat și 10 premii x 1000 euro.

Astfel, pentru posesorii cardurilor de debit sus amintite, care efectuează tranzacții contactless la POS prin intermediul unui telefon, ceas sau orice tranzacție online cu cardul, compania spune ca „Fiecare a 10-a plată îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei. Premiul se acordă după încheierea campaniei, până la 31 martie 2020.”


„Fiecare plată te înscrie în tragerea la sorți pentru premiul cel mare de 1000 euro.”, mai precizeaza compania.

Eligibilitatea este data de efectuarea, in perioada campaniei, prin intermediul cardului Orange Money, cel putin o tranzactie de plata („Tranzactie eligibila”) prin:

(i) tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul telefonului mobil de tip smartphone compatibil cu platile NFC Android sau iPhone Apple, sau

(ii) tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul ceasurilor inteligente (“smartwatch”) compatibile cu platile NFC marca Apple, Fitbit sau Garmin, sau

(iii) tranzactie online pe internet (e-commerce).

Un Participant poate primi in perioada Campaniei un singur premiu garantat. Mai multe detalii in regulamentul campaniei.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Irina Chitu – country manager finzoom.ro

„Cel mai bine este sa imprumuti maxim 25% din venitul net, pentru a sta linistit. Cata casa imi permit? Asta inseamna 4 ani de venituri.”

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?