[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Posesorii cardului Visa Platinum de la CEC Bank beneficiaza de 24 rate fixe fara dobanda pentru tranzactii mai mari de 2400 lei, pana la finele anului

4 aprilie 2018

CEC Bank anunta ca incepand cu data de 2 aprilie si pana la sfarsitul anulului 2018, ”clientii pot beneficia de pana la 24 rate fixe lunare fara dobanda pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia.”, potrivit comunicatului de presa.

Clientii isi pot activa serviciul de plata in rate fie printr-o solicitare scrisa depusa la banca, fie prin intermediul centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului. Dupa activarea serviciului, orice tranzactie peste 100 lei efectuata la comercianti va fi impartita in numarul fix de rate fara dobanda corespunzator intervalului valoric respectiv:
. 3 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale mai mari de 100 si pana in 300 lei inclusiv
. 6 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 300,01 si 600 lei inclusiv
. 9 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 600,01 si 1200 lei inclusiv
. 12 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.200,01 si 1.800 lei inclusiv
. 18 rate lunare egale pentru tranzactii comerciale intre 1.800,01 si 2.400 lei inclusiv* (*campanie valabila in perioada 02.04.2018 – 31.12.2018)
. 24 rate lunare egale pentru toate tranzactii comerciale peste 2.400 lei* (optiunea standard).

In cazul in care clientul nu doreste ca una sau mai multe tranzactii efectuate la comercianti sa fie inclusa in planul de rate este necesara comunicarea acestei optiuni in maximum 24 ore prin centrul de asistenta carduri, la numarul de telefon de pe verso-ul cardului.

Prin cardul de credit Visa Platinum se poate accesa o limita maxima de credit de 100.000 lei, la o dobanda de doar 13,50% pe an.

Produsul a primit premiul „Premium Product Launch”, in cadrul evenimentului Visa Romania Annual Forum. Lansat pe piata in septembrie 2017, cardul a fost apreciat pentru ”beneficiile atasate in premiera in Romania la un astfel de card, care se regasesc de regula la produsele Visa Infinite: acces la servicii concierge in limba romana si acces in saloanele business din aeroporturile internationale, fara a fi necesar un card aditional in acest sens”, precizeaza banca.

Printre alte beneficii asociate acestui card se se mai pot mentiona: gratuitate la abonamentele lunare pentru serviciile Mobile Banking si Info SMS, scutire de comisioanele de administrare card in conditiile detinerii in banca de disponibilitati totale de minim 50.000 euro sau echivalent in lei/alta valuta, pachet complet de asigurari de calatorie in strainatate, asistenta de urgenta in strainatate, acces in saloanele Business Class din Aeroportul International Henri Coanda s.a.

„Optand pentru un card de credit Visa Platinum, clientii CEC Bank pot accesa atat o limita de credit generoasa, cat si o serie de beneficii atasate cardului, servicii utile, dar si exclusiviste, in tara si strainatate. Competitivitatea pe linia digitalizarii reprezinta, in prezent, o preocupare majora a Bancii, iar in acest sens vom continua sa incurajam noile tehnologii si sa sustinem activ dezvoltarea tranzactiilor de plata electronice”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte – Director General CEC Bank.

Exemplu de calcul – card de credit Visa Platinum*

Ipoteza:
– valoarea creditului se retrage integral, in numerar, la data acordarii
– nu a fost luata in calcul perioada de gratie, aceasta nefiind aplicabila in cazul retragerii creditului in numerar
– creditul se ramburseaza in 12 rate lunare egale
– nu se efectueaza nicio tragere pe parcursul celor 12 luni de rambursare
– DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala aferenta plus comisioanele aplicabile contului de card

Valoare credit: 40.000 lei
Perioada de creditare: 1 an
Rata lunara maxima: 3.579,43 lei
DAE: 16,44%
Valoarea totala platibila: 42.953,09

DAE cuprinde:
– Dobanda variabila: ROBOR 3M + 11,42% = 13,50%
– Comision de analiza dosar: 0
– Comision emitere card: 15 lei
– Comision retragere numerar prin utilizarea cardului in reteaua proprie de ATM-uri si EPOS-uri instalate in unitatile CEC Bank: 1% minimum 2 lei
– Comision lunar de administrare cont card: 0 lei

*Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 12 luni, in limita plafonului de credit aprobat de banca si a rambursarilor lunare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?