[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Posesorii Bonus Card isi pot plati taxele si impozitele in 3 rate fara dobanda

25 ianuarie 2011

25 ianuarie 2011 – Garanti Bank lanseaza in premiera optiunea de achitare a taxelor si impozitelor in rate fara dobanda pentru cei care utilizeaza orice tip de card de credit Bonus Card. Pana la 31 martie 2011, acestia isi pot achita taxele si impozitele cu cardul de credit in 3 rate fara dobanda in orice sediu al administratiilor financiare care ofera modalitatea de plata prin terminale POS.

In plus, beneficiaza de aceeasi oferta si utilizatorii Bonus Card care aleg sa plateasca taxele si impozitele online utilizand acest card, platile respective fiind esalonate automat in 3 rate fara dobanda. Aceasta optiune se incadreaza in campania pentru plati online desfasurata de Garanti Bank pana la 31 martie 2011, in cadrul careia orice plati efectuate cu Bonus Card pentru cumparaturi online sunt impartite in 3 rate fara dobanda.

„In ultimul an tot mai multe persoane au achitat taxele si impozitele utilizand cardul de credit. Aceasta tendinta de crestere, impreuna cu unul dintre principalele beneficii oferite de cardul de credit Bonus Card, acela de plata in rate, au dus la dezvoltarea acestei facilitati unice, care permite plata taxelor si impozitelor in 3 rate fara dobanda. Indiferent de modalitatea de plata aleasa, prin POS la sediile administratiilor financiare, sau online, posesorii Bonus Card isi pot administra acum mult mai usor cheltuielile cu taxele si impozitele”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care ii rasplateste pe consumatori cu bonusuri atunci cand fac cumparaturi atat in tara cat si in strainatate. In reteaua de peste 4,200 de magazine partenere din Romania, utilizatorii acestui card pot achizitiona produse in rate fara dobanda si pot castiga bonusuri din valoarea cumparaturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu de peste 200.000 de clienti. Banca detine o retea de 65 de agentii, 150 ATM-uri si peste 6,500 terminale POS. In plus, banca a inregistrat o crestere de 60% a activelor in 2010 fata de anul precedent, pana la 1,3 miliarde de Euro. Garanti Bank detine pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?