Pornind de la succesul ING Bazar in Romania, grupul bancar a decis să dezvolte DealWise, o platforma de oferte si discounturi pentru intreaga Europa

22 iulie 2020

DealWise este un fintech din cadrul ING Group, dezvoltat de o echipă internaţională, cu un sprijin de la echipa care a dezvoltat ING Bazar în România. DealWise este o platformă de oferte speciale şi discounturi, agregate de la marii retaileri online din piaţă şi selectate de echipa proprie.

„Cu DealWise ne dorim să fim un Wikipedia al ofertelor şi discounturilor. Astfel, noi încercăm ca pe baza infor­maţiilor pe care le obţinem – cu acordul consumatorului – şi pe baza com­por­ta­mentului clientului să avem oferte personalizate şi relevante“, spune Ştefan Radu, CEO and innovation lead DealWise Shopping Platform, citat de ZF.


Platforma este o şansă pentru producătorii locali să ajungă pe alte pieţe unde altfel greu ar avea acces, a mai adaugat acesta.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?