Polonezul care a condus bursele din Varsovia si Bucuresti, revine in Romania, cu o platforma de crowdfunding

2 octombrie 2019

Ludwik Sobolewski (foto) se pregătește să intre în România cu platforma de crowdfunding Beesfund, cea mai mare platformă poloneză de acest tip, care utilizează și sistemul blockchain, potrivit profit.ro.

Sistemul crowdfunding presupune atragerea, online, de finanțare de la terți, o comunitate de persoane, pentru un anumit proiect. De la lansare, în 2012, Beesfund a strâns circa 7 milioane euro pentru aproximativ 50 de companii, mare parte din sumă, respectiv aproape jumătate, fiind ridicată în prima jumătate a acestui an.

Cu circa 26.000 de investitori înregistrați, Beesfund se prezintă drept cea mai mare platformă de crowdfunding cu acțiuni din Europa Centrală, cu intenția de a deveni cea mai importantă platformă de acest tip din Europa.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
46 votes · 46 answers
Voteaza
NoCash