[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Plus 45% în şapte luni pentru al doilea cel mai mare magazin online

29 august 2016

Corsar Online, compania care administrează cel.ro – al doilea mare magazin online cu profil IT&C de pe piaţa locală – a înregistrat în primele şapte luni din acest an venituri in crestere cu 45% pe fondul cererii mai mari pe segmentul de telefoane mobile care a depăşit în premieră şi din punct de vedere valoric categoria computerelor, ce domina în mod tradiţional structura vânzărilor pentru magazinele IT&C .

„Creşterea pe primele şapte luni este de 45% atât ca număr de facturi, cât şi ca valoare“, a declarat pentru ZF Tiberiu Pop, proprietar şi CEO al magazinului online. El nu a precizat dacă evoluţia este influenţată şi de preluarea magazinelor online marketonline.ro, azerty.ro şi mediadot.ro, care erau administrate de compania Kelion Concept Online. Preluarea a fost realizată în acest an.

„Creşterea pe telefoane este de peste 80% faţă de anul trecut, în timp ce vânzările de laptopuri au scăzut cu 6%. Televizoarele LCD şi computerele desktop au rămas pe următoarele poziţii.“ Cu o cifră de afaceri de 39 de milioane de euro, cel.ro şi-a consolidat anul trecut poziţia secundă pe piaţă, după eMag. Al treilea jucător este PC Garage, cu afaceri de 37,5 milioane de euro in 2015.

Sursa: www.zf.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?