[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Plati de vouchere Black Friday prin SMS pentru rezervarea accesului la promotii

24 octombrie 2013

NETOPIA mobilPay, magazinul online Koyos.ro si agentia de publicitate Friends Advertising au lansat un nou concept, prin care cumparatorii care trimit un SMS de 5 euro (fara TVA) primesc garantia reducerii de Black Friday pentru categoria de produse preferata.

Astfel, cei care doresc sa achizitioneze un anumit produs pot obtine garantia reducerii pentru acesta trimitand un SMS cu mesajul „Vreau BF” la numarul 7415. Utilizatorii romani vor primi imediat un cod Black Friday Voucher cu care trebuie sa se inregistreze pe site-ul Blackfridayvoucher.ro.

“Principalul avantaj al consumatorului final este acela ca, in schimbul sumei de 5 euro, care de altfel se returneaza acestuia sub forma unui cupon de reduceri, se poate securiza accesul la promotiile pe care partenerul nostru Koyos.ro le va avea cu ocazia Black Friday”, a explicat Antonio Eram, CEO si fondator NETOPIA mobilPay.

Acesta a mentionat si ca, prin achizitionarea Black Friday Voucher, clientii magazinului online au un avantaj fata de alti utilizatori, prin faptul ca la momentul accesarii site-ului in ziua de Black Friday vor gasi garantat produse in categoria aleasa.

“In plus, cei care intra in cursa Koyos.ro pentru Black Friday nu au, practic, nici un cost, intrucat suma investita in SMS se returneaza sub forma unui cupon de cumparaturi ce poate fi folosit pana pe data de 31 ianuarie 2014. Totodata, daca in ziua de Black Friday cumparatorul nu gaseste pe site nici un produs din categoria pe care si-a ales-o (situatie putin probabila), ii returnam dublul sumei investite printr-un cupon de reducere”, a spus Dana Iorga, Director General Operatiuni Koyos.ro.

Plata de vouchere Black Friday prin SMS ofera magazinului online posibilitatea de a mari gradul de accesibilitate al produselor pe care le furnizeaza clientilor sai si contribuie la fidelizarea acestora. Participantii la promotie vor constitui un set de clienti preferentiali, pe care Koyos ii va informa in avans despre modalitatea de derulare a promotiei de Black Friday.

Promotia se desfasoara pe Blackfridayvoucher.ro pana la data de 3 noiembrie 2013.

Potrivit informatiilor prezentate pe site-ul sus mentionat, Black Friday Voucher „este garantia absoluta ca poti cumpara produse cu reduceri in vinerea neagra”. Valoarea platita de voucher reprezinta exact reducerea pentru orice produs achizitionat in perioada de sarbatori intre 15 decembrie si 31 ianuarie. „Este perioada in care iti pregatim alt val de reduceri, peste valoarea acestui voucher”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?