Plati cu MobilPay Wallet in magazinele dotate cu SmartCash

29 noiembrie 2017

Retailerii care utilizeaza platforma software SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, beneficiază si de integrarea cu aplicația MobilPay Wallet a companiei Netopia. Odata cu lansarea noii versiuni SmartCash RMS, retailerii – magazine independente si retele de magazine dotate cu soluția SmartCash POS – pot oferi cumparatorilor posibilitatea de a efectua plăți cu portofelul electronic, MobilPay Wallet.

Deja integrat cu succes în platforma SmartCash Retail Management System, serviciul digital MobilPay Wallet al companiei Netopia poate fi utilizat de clienții oricărei bănci. Noul sistem de plata cu portofelul electronic este deja disponibil in toate magazinele din rețeaua Carrefour Express, ce opereaza cu platforma software SmartCash Retail Management System.

„Aplicația MobilPay Wallet funcționează prin scanarea unui cod QR la apropierea telefonului de POS-ul compatibil, plata efectuându-se astfel automat. Cumparatorii pot descărca gratuit aplicaţia mobilPay Wallet pe orice smartphone ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce îşi înregistrează un card în aplicaţie, își vor putea achita simplu si rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea codului afişat la casa de marcat.”, potrivit comunicatului de presa.

Importante rețele de producători si retaileri din diverse domenii și zone ale țării, utilizatori ai soluțiilor SmartCash RMS, urmează să implementeze aplicatia mobilPay Wallet pentru a permite clienților sa achite cu portofelul electronic, printre brandurile cunoscute numarandu-se lanturile Il Passo și La Femme.

Implementată în peste 7500 de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 37.000 de utilizatori, soluția SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai răspândită platformă software pentru retail din România. Platforma se adresează comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială. www.smartcash.ro

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software este un important dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash