[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Platforma Up MultiBeneficii, disponibilă acum și în varianta mobilă

21 februarie 2023

Up România oferă de acum posibilitatea de a utiliza platforma de beneficii extrasalariale Up MultiBeneficii și pe mobil. Utilizatorii Up își pot accesa și gestiona beneficiile flexibile direct de pe telefon, prin Up Mobil, disponibilă în App Store, Google Play și Huawey AppGallery.

„Astfel, cel mai mare atu al platformei Up MultiBeneficii constă în transferarea deciziei alocării fondurilor de la angajator la angajat. Iar de acum, aceasta poate fi accesată direct din aplicația Up Mobil, pentru o experiență de utilizare mai confortabilă.” – se precizeaza in comunicat.


„Aplicația Up Mobil oferă utilizatorilor o experiență intuitivă și prietenoasă pentru accesarea, monitorizarea și gestionarea beneficiilor extrasalariale, direct din propriul telefon – ei pot vedea istoricul beneficiilor accesate, informații despre bugetul disponibil și pot solicita o multitudine de noi produse și servicii, direct din aplicație.” – precizeaza compania.

Mai mult, Up Mobil introduce sistemul de notificări și alerte, cu informații în timp real despre ultimele noutăți introduse în platformă. Totodată, pentru navigarea și descoperirea cât mai eficientă a beneficiilor din platformă, aplicația oferă clientului posibilitatea de a filtra produsele și serviciile disponibile în funcție de diverse criterii, cum ar fi preț, brand și tip de impozitare. Astfel, „angajatul se află doar la un click distanță de beneficiile ideale pentru el” – se mai arata in comunicat.

,,Ne dorim să oferim atât companiilor partenere, cât și angajaților lor cele mai bune servicii, aliniate la nevoile lor și la cele mai noi trenduri din piața muncii, printr-un produs intuitiv, customizabil și cu cea mai atractivă ofertă de beneficii de pe piață. Aplicația Up Mobil a reprezentat un pas foarte important în procesul nostru de digitalizare și continuă acum cu integrarea Up MultiBeneficii în ea. Această soluție inovatoare oferă un avantaj esențial angajaților: libertatea de a-și alege singuri mixul de beneficii extrasalariale dorite, oricând și oriunde, în funcție de dorințele personale, prin ecosistemul digital Up.“ declară Ionuț Condruz, Strategy and Business Performance Manager Up România.

___________

Up MultiBeneficii înglobează produsele Up deja consacrate și apreciate de utilizatori – Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță și Up Cultură. În plus, platforma Up MultiBeneficii cuprinde o serie de alte servicii gândite pentru fiecare generație în parte, precum: asigurare de sănătate, transport, planuri de pensie și servicii de beauty, de interes pentru generația Baby Boomers; servicii de nutriție, abonamente la săli de sport, turism și traininguri pentru Mileniali și servicii de terapie, consiliere sau chiar curățenie, adesea căutate de angajații din Generația Z. Mai mult, aplicația oferă o experiență personalizată a ofertelor și beneficiilor extrasalariale disponibile, croită în funcție de preferințele fiecărui utilizator în parte.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?