Platforma online pentru vanzarea rovinietelor: „scaderea este de aproape 80% in categoria vehiculelor de transport persoane, in ultima saptămana din martie”

1 aprilie 2020

Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR, care operează şi platforma online de vânzare de roviniete Roviniete.ro, a anunţat marţi că a înregistrat în luna martie o reducere cu 10% a vânzărilor de roviniete iar în ultima săptămână a lunii martie (22-28 martie), scăderea a fost de 25%, pe fondul stării de urgenţă şi al măsurilor implementate de autorităţi.

”Contracţia cea mai puternică s-a înregistrat în categoria vehiculelor de transport persoane, unde scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape -80%, în timp ce dinamica pentru autoutilitare şi transport marfa a fost de -15%. Pentru categoria autoturismelor, scăderea la nivelul aceleiaşi perioade  a fost de -40%”, potrivit datelor extrase din platforma Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat zilele trecute că valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă, întrucât aceasta nu se încadrează în categoria „documentelor eliberate de autorităţile publice”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?