Platforma ING Business a ajuns la circa 5.000 de clienti la iunie 2019. 30% dintre autentificarile pe platforma provine de pe telefonul mobil.

4 septembrie 2019

ING Business, platforma de digital banking destinată clienţilor cu o cifra de afaceri anuala de minim 2 mil. lei si maxim 450 mil. lei, a înregistrat o creştere semnificativă, ajungând la aproape 5.000 de clienţi, iar creşterea însumează atât clienţi noi, cât şi migranţi de pe platformele anterioare, potrivit unui raport al ING România, citat de ZF.

„La 9 luni de la introducerea noului model operaţional (urmând predilecţia clienţilor ING pentru digital şi self-service), clienţii au utilizat platforma ING Business pentru operaţiunile zilnice şi în interacţiunile cu banca prin modulele de comunicare şi self-service. Mai mult, 30% dintre autentificările în ING Business provin de pe telefonul mobil“, a transmis banca.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash