Platforma de tranzactionare criptomonede Coinbase isi lanseaza cardul de debit in Romania

18 noiembrie 2019

Coinbase și-a lansat propriul card de debit în 10 noi țări europene, inclusiv în România, majorând la 29 numărul total de piețe în care este disponibil, potrivit profit.ro.

Utilizatorii Coinbase pot plăti cu cardul folosind una dintre cele 9 criptomonede disponibile, printre care bitcoin, ethereum, bitcoin cash și ripple, sau pot retrage numerar din bancomate.

Coinbase percepe o taxă de emitere și comisioane de 0,2% până la 3% la efectuarea tranzacțiilor internaționale. Plățile locale sunt gratuite, la fel și retragerile de numerar, ultimele în limita sumei de 200 de euro pe lună. Fondată în 2012 la San Francisco, Coinbase are peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash