[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Plata parcarii cu cardul este disponibila si in Pitesti folosind aplicatia TPark

9 februarie 2018

Compania Piconet anunta ca primăria orașului Pitesti a decis implementarea serviciului de plată a parcării cu cardul. Astfel, pe lângă opțiunea de plată a parcării prin SMS, „începând cu luna ianuarie 2018, plata parcării pentru 30 minute, 1 oră, 2 ore sau 1 zi se poate efectua cu orice card bancar”.

Cum plătești parcarea cu cardul?
Plata parcării se efectuează din aplicația sau portalul TPARK, parcurgând pașii urmatori: introducerea numărului de înmatriculare, selectarea orașului și durata parcării, completarea datelor de facturare si introducerea datelor cardului.
După realizarea tranzacției, utilizatorul primeste pe mail confirmarea și factura aferentă acesteia.

Cele 4 opțiuni de plată disponibile pentru plata parcării cu cardul în Pitești sunt: 30 minute – 1.08 lei, 1 oră – 2.17 lei, 2 ore – 4.32 lei, 1 zi – 6.49 lei, valori care contin TVA.

Aplicația TPARK pentru Android și iOS este deja folosită de șoferi pentru plata parcării în peste 30 de orașe din România. Prin intermediul acesteia, șoferii pot beneficia și de alte servicii: plata vignetei și a parcării în Ungaria, plata taxei de pod Fetești-Cernavodă, a rovignetei și a amenzilor de parcare.

Sursa: TPark

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?