Pizza Hut, KFC, Caru’ cu Bere si City Grill vor accepta la plata tichetele de masa in format electronic

22 iulie 2015

In prezent, reteaua de comercianti care accepta tichetele de masa pe hartie Gusto Pass include peste 66.500 de unitati de retail. Dintre acestea, peste 3.000 de unitati de alimentatie publica și locuri de luat masa accepta noile carduri Gusto Pass, emise sub licenta MasterCard, ce folosesc tehnologia contactless. La inceputul lunii iunie, reteaua numara 2.500 de locatii care acceptau cardurile de masa. Atunci Sodexo anunta ca a incheiat parteneriate in acest sens cu Mega Image, Profi si Carrefour.

Sodexo, co-lider pe piata tichetelor de masa, extinde reteaua de comercianti la care pot fi utilizate cardurile de masa Gusto Pass si anunta primele parteneriate cu unitati alimentare de tip HORECA. O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile si  locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete in format electronic emise de Sodexo sunt: Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online si delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor, Pescarus,  Salad Box si Oro Toro by Osho.

„Am extins parteneriatele cu primele retele de restaurante in care pot fi folosite cardurile de masa Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare retea de comercianti si locuri de luat pranzul, dar si cea mai variata”, declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

Potrivit comunicatului de presa, „Reteaua noilor carduri de masa Gusto Pass a ajuns in prezent la peste 3.000 de unitati de alimentatie publica si locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul tarii. Aceasta va fi extinsa constant, iar Sodexo va oferi in continuare cea mai mare retea de afiliere atat pentru tichetele de masa pe suport de hartie, cat si pentru cele emise pe card, mentinandu-si pozitia de lider national, asa cum a reusit in ultimii 16 ani, de cand emite in Romania.”

Tichetele de masa electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor si pot fi utilizate numai in acele unitati de alimentatie publica echipate sa accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitatile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporeaza tehnologia chip&pin si sunt contactless.
Sodexo estimeaza ca aproximativ 8% dintre tichetele emise in primul an de la introducere vor fi in format card, ajungand ca, in primii trei ani, volumul de tichete pe card sa reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
42 votes · 42 answers
Voteaza
NoCash