[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Piraeus Bank ofera conditii speciale la virarea salariilor pe cardurile bancii

5 iulie 2010

5 iulie, 2010 – Pana pe 20 august a.c., Piraeus Bank Romania lanseaza o oferta speciala, adresata angajatilor care vor opta pentru virarea salariilor pe cardurile de debit Piraeus Visa Shop & Cash, cardurile cu cea mai mare valabilitate din piata – 5 ani.

Pachetul oferit de Piraeus Bank Romania in cadrul promotiei desfasurate pe perioada verii include contul curent al carui comision lunar de administrare a fost redus la jumatate, cardul de debit Piraeus Visa Shop & Cash cu 0% comision de retragere numerar de la bancomatele Piraeus Bank si contul de economii cu o dobanda anuala de 6.75%, aplicabila intregului sold disponibil in contul respectiv si comparabila cu bonificatia aferenta depozitelor standard.

In plus, prin optiunea de descoperit de cont, oferta faciliteaza accesul clientilor la o suma egala cu maximum sase salarii nete (nu mai mult de 5.000 EUR). 

Suplimentar, angajatii care opteaza pentru oferta Piraeus Bank Romania primesc bonificatii cu 0,5% mai mari pentru depozitul GOLD cu plata la scadenta.

Cardurile de debit Piraeus Visa Shop & Cash au o perioada de valabilitate de cinci ani, se pun in circulatie contra unui comision de emitere de 10 lei iar comisionul anual este tot de 10 lei. 

Banca are un portofoliu de peste 100.000 de carduri, exclusiv Visa, 40% dintre acestea fiind carduri de credit. Infrastructura proprie de acceptare se ridica la aproximativ 1.600 terminale, din care 250 ATM-uri si 1.344 de POS-uri. La comercianti, banca a instalat peste 1.100 terminale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?