Peste un milion de clienti si-au inregistrat cardurile in sistemul eMag de „card on file” si pot plati comanda cu un singur click

28 octombrie 2019

Printr-un parteneriat cu PayU, eMag a dezvoltat un algoritm pentru detectarea fraudelor, imbunatatind astfel experienta clientilor care comanda frecvent la eMag. Astfel, peste un milion de clienti si-au inregistrat cardurile in sistemul eMag de „card on file” si pot plati comanda cu un singur click, iar in caz de retur acestia primesc instant banii inapoi in cont,
potrivit wall-street.ro.

Mai mult, in curand, un client care isi doreste un credit de nevoi personale il va putea accesa 100% online tot pe eMag, cu ajutorul platformei de creditare la distanta dezvoltate de TBI Bank cu FinTech OS si Namirial.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash