Peste un milion de clienti si-au inregistrat cardurile in sistemul eMag de „card on file” si pot plati comanda cu un singur click

28 octombrie 2019

Printr-un parteneriat cu PayU, eMag a dezvoltat un algoritm pentru detectarea fraudelor, imbunatatind astfel experienta clientilor care comanda frecvent la eMag. Astfel, peste un milion de clienti si-au inregistrat cardurile in sistemul eMag de „card on file” si pot plati comanda cu un singur click, iar in caz de retur acestia primesc instant banii inapoi in cont,
potrivit wall-street.ro.

Mai mult, in curand, un client care isi doreste un credit de nevoi personale il va putea accesa 100% online tot pe eMag, cu ajutorul platformei de creditare la distanta dezvoltate de TBI Bank cu FinTech OS si Namirial.


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?